Co i kiedy jeść na śniadanie? Wyjaśnia dietetyczka Agnieszka Momora

image_pdfimage_print

Kanapki z szynką, serem i pomidorem, płatki z mlekiem, parówki albo jajecznica – tak najczęściej wyglądają nasze śniadania. O ile w ogóle je jemy. W Europejskim Dniu Śniadania warto zastanowić się, czy aby na pewno wiemy wszystko na temat pierwszego posiłku dnia. A może warto wprowadzić tu pewne zmiany? Radiowcy Radia SoVo w Jarosławiu rozmawiali na ten temat z dietetyczką Agnieszką Momorą. Do wysłuchania audycji zapraszają Natalia Cencora i Wojciech Gołębiowski.

Komentarze (3)

  • 24 kwietnia, 2021 o 15:00

    wywiad bardzo wajny

  • 26 kwietnia, 2021 o 10:22

    Podobała mi się ta audycja. Fainie byłoby posłuchać o tym jak powinno wyglądać śniadanie chorego na cukrzycę. Pozdrawiam

  • 27 kwietnia, 2021 o 09:18

    Super
    Bardzo pouczający wywiad

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wysyłając opinię akceptujesz regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Radio Sovo z siedzibą w Warszawie jest administratorem Twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Administrator przetwarza Twoje dane osobowe, które podajesz lub pozostawiasz w ramach zamieszczania opinii w serwisie. Przetwarzamy te dane w celu wykonania umowy z Tobą, tą umową jest regulamin zamieszczania opinii w serwisie. Podstawą prawną przetwarzania jest art. 6 ust. 1 lit b) RODO - niezbędność do wykonania umowy, której stroną jest Ty. Twoje dane możemy przekazywać podmiotom przetwarzającym je na nasze zlecenie oraz podmiotom uprawnionym do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania. Prawa te oraz sposób ich realizacji opisaliśmy w polityce prywatności. Tam też znajdziesz informacje jak zakomunikować nam Twoją wolę skorzystania z tych praw.

Zmiana rozmiaru czcionki
Duży kontrast