POTRAWY ŚWIĄTECZNE – przygotuj z nami szczupaka po zbójnicku
Zygmunt Malewicz – dziennikarz z Senioralnego Oddziału Radia SoVo w Legionowie poleca na święta SZCZUPAKA PO ZBÓJNICKU.
Ta unikalna potrawa to jedna ze świątecznych tradycji w rodzinie pana Zygmunta, bo przepis pochodzi od jego dziadka. Jak go przyrządzić i dlaczego powinni go przygotować szczególnie panowie? Tego dowiecie się z naszego materiału
SZCZUPAK PO ZBÓJNICKU
usmażony filet szczupaka
bulion rybny
0,5 kg pieczarek
3 szt. cebuli
2 szt. ogórka
2 szt. papryki
cukinia
śmietana lub jogurt grecki
sól, pieprz, liść laurowy
przyprawa do ryby
SMACZNEGO!!!
Ten przepis nam się podoba jest super
Zygmunt zaskakuje 🙂 ciągle
Takiego dania nie znałam. Dziękuję. Bardzo lubię szczupaka. 🙂
Brawo panie Zygmuncie. Giżycko pozdrawia świątecznie .
Ten przepis bardzo mi się podoba i szczupak jest bardzo dobry z tego przepisu ja kiedys jadłem tego szczupaka z tego przepisu jest bardzo pyszny
Super adycja
Lubię audycje kulinarne. A potrawa ze szczupaka na pewno wyśmienita.